نویسنده = عباسعلی عربی
تعداد مقالات: 6
1. روشهای خالص سازی نمک طعام و بیماریهای ناشی‌ از ناخالصی‌های موجود درآن

دوره 6، شماره 18، بهار 1390، صفحه 21-28

علی عموزاده؛ مهدی بهزاد؛ عباسعلی عربی؛ ساناز گلیان؛ عاطفه زیاری؛ هانیه سهمی


2. مقایسه خواص فیزیکی محلول های دو جزئی آب نرم – کلرید سدیم و آب سخت – کلرید سدیم

دوره 6، شماره 18، بهار 1390، صفحه 13-20

عباسعلی عربی؛ علی عموزاده؛ عاطفه زیاری؛ ساناز گلیان


3. تولید میکروپودر نمک طعام توسط خشک کن پاششی و بهینه سازی شرایط آن

دوره 6، شماره 18، بهار 1390، صفحه 29-35

علی عموزاده؛ عباسعلی عربی؛ عاطفه زیاری؛ ساناز گلیان؛ پریوش پیوندی


4. بررسی تاثیرغلظت منعقدکننده پلی اکریل آمید بر سرعت ته نشینی سوسپانسیون کائولن

دوره 5، شماره 14، بهار 1389، صفحه 33-40

عباسعلی عربی؛ جعفر محمودی؛ مهدی قدیری؛ محمد صداقت


5. استفاده از روش استخراج با حلال برای جداسازی اسید پروپانوئیک

دوره 4، شماره 13، پاییز 1388، صفحه 39-44

عباسعلی عربی؛ جعفر محمودی؛ هادی باصری


6. استفاده از روش استخراج با حلال برای جداسازی اسید پروپانوئیک

دوره 3، شماره 9، زمستان 1387، صفحه 40-45

عباسعلی عربی؛ جعفر محمودی؛ هادی باصری