[1]م. فرجی و ق. فدوی، نشریهی علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8 (1392) 252.
[2] س. عظیمی پور میبد، س. مداح حسینی، ر. احمدی، دومین همایش مشترک انجمن مهندسی متالوژی ایران و جامعه ریختهگران ایران. (1392).
[3] ن. عزیزی و س. دهقان، نشریهی اندیشه علوم سمنان، 7 (1391) 21.
[4] J. Xu, C. Ju , J. Sheng, F. Wang, Q. Zhang, G. Sun, M. Sun, Bull. Korean Chem. Soc., 34 (2013) 2408.
[5] Y. Sahoo, H. Pizem, T. Fried, D. Golodnitsky, L. Burstein, C. Sukenik, G. Markovich, Langmuir, 17 (2001) 7907.
[6] H. Lee, E. Lee, D. Kim, N. Jang, Y. Jeong, S. Jon, J. Am. Chem. Soc., 128 (2006) 7383.
[7] K. Souza, J. Ardisson, E. Sousa, J. Mater. Sci., 20 (2009) 507.
[8]م. فتحی و ف. مقدمیان پور، نشریهی اندیشه علوم سمنان، 39 (1395) 25.
[9] W. Lohcharoenkal, L. Wang, Y.C. Chen, Y. Rojanasakul, Biomed. Biotech., 2014 (2014) 1.
[10] Z. Teng, Y. Luo, Q. Wang, J. Agric. Food. Chem., 60 (2012) 2712.
[11] D. Derycke and E.J. Vandamme, J. Chem. Technol. Biotechnol., 34 (1984) 45.
[12] T. Nakamura, Y.Ogata, S. Akichika, A. Nakamura, K. Ohta, J. Ferment. Bioeng., 80 (1995) 164.
[13] C.H. Kim and S.K. Rhee., Biotechnol. Lett., 11 (1989) 201.
[14] D.L. Vullo, C.E. Coto, F.Sineriz, Appl. Environ. Microbiol., 57 (1991) 232.
[15] م. بهمئی، ل. عباسی، م. فرجی، نشریهی اندیشه علوم سمنان، 7 (1392) 29.
[16] J. Zhang, L. Liang, Z. Tian, L. Chen, M. Subirade, Food Chem., 133 (2012) 390.
[17] A.C. Alting, R.J. Hamer, C.G. Kruif, R.W. Visschers, Agric. Food. Chem., 51 (2003) 3150.
[18] J.Y. Jun, H.H. Nguyen, S.Y.R Paik, H.S. Chun, B.C. Kang, S. Ko, Food chem., 4 (2011) 1892.
[19] S. Sundar, J. Kundu, S.C. Kundu, Sci. Tech. Adv. Mat., 11 (2010) 1.
[20] D.A. Skoog, F.J. Holler, S.R. Crontch, Principles of instrumental analysis, 6th ed, Canada, (2007).
[21] P. Singh and P.K. Gill, Biotechnol., 44 (2006) 151.
[22] M.L. Verma, R. Chaudhary, T. Tsuzuki, C.J. Barrow, M. Puri, Bioresour. Technol., 135 (2013) 2.