درباره نشریه

مجله‌ی دو زبانه‌ی شیمی کاربردی (اندیشه علوم) در سال 1385 با هدف ایجاد و انتشار نشریه ای جهت ارتقاء سطح تحقیقات و پژوهش در زمینه شیمی کاربردی، و نشر مقالات اعضاء هیأت علمی در سطح ملی و بین المللی به منظور اطلاع جامعه علمی کشور از نتایج و دستاوردهای تحقیقات و پژوهش‌های محققین و نیز معرفی پیشرفت‌های عمده در زمینه شیمی کاربردی و موضوعات وابسته به آن تأسیس گردید. در سال 1391 رتبه علمی پژوهشی را از کمیسیون دبیرخانه کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور دریافت نمود و هم اکنون یکی از مجلات مصوب و نمایه شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC می باشد.

• بر اساس آیین نامه تعیین اعتبار علمی نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه با عنوان شیمی کاربردی وابسته به دانشگاه سمنان در جلسه کمیسیون بررسی نشریا ت علمی مورخ 91/09/22 مطرح و با اعطای اعتبار علمی-پژوهشی موافقت شد.
  • مجله شیمی کاربردی در مورخه 92/01/21 در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه شده است.
  • مجله شیمی کاربردی در تاریخ 1402/11/02 به "شیمی کاربردی روز" تغییر عنوان یافت.
  • از تاریخ 1402/11/16 شاپای چاپی مجله شیمی کاربردی با شماره 0582-2981 و شاپای الکترونیکی مجله شیمی کاربردی با شماره 0590-2981 به شاپای الکترونیکی مجله شیمی کاربردی روز با شماره 2437-2981 تغییر یافت.
  • مجله شیمی کاربردی روز یک مجله کاملاً دسترسی آزاد است، به این معنی که تمام مقالات بلافاصله پس از انتشار در وب در دسترس همه کاربران قرار می گیرد. تمام محتوای مجله با دسترسی آزاد تحت مجوز  Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0) منتشر می شود.
  •   مقالات پژوهشی و کاربردی این مجله به زبان فارسی(سه شماره) و به زبان انگلیسی(یک شماره) در قالب فصلنامه منتشر می شود. تمامی مقالات منتشر شده در این نشریه تحت فرآیند داوری به صورت «یک جانبه بسته» قرار گرفته اند. همچنین تمامی متون اصلی فارسی این مقالات بوسیله مشابهت یاب سمیم نور به منظور منحصر بفرد بودن این مطالعات، مورد بررسی قرار گرفته اند. در راستای تحقق دست یابی به سطوح بین المللی، درج شناسه دیجیتال مقاله (DOI) با پیش شماره اختصاصی 10.22075 به صاحب امتیازی دانشگاه سمنان، برای کلیه مقالات منتشر شده در این نشریه، صورت می پذیرد.
  • به منظور تسهیل در دریافت مقالات، انجام داوری و پیگیری های بعدی، نویسندگان محترم بایستی ضمن ثبت نام در پایگاه نشریه، مقالات خود را از طریق سامانه ارسال نمایند. اعضای هیات تحریریه نشریه شیمی کاربردی روز (اندیشه علوم) مصمم هستند که فرآیند مکاتبات و داوری مقالات در کوتاه ترین زمان ممکن صورت گیرد و نتیجه در اولین فرصت به اطلاع نویسندگان محترم برسد.