در این مطالعه، یک حسگر جدید اندازه گیری گلوکز با حساسیت و پایدار ی بالا و بدون بکارگیری آنزیم، برپایه الکترود کامپوزیت خمیری گرافن اکساید/ نانوسلولز/ نانوذرات اکسید مس (GO/CuO/NC-CPE) ساخته شد. شناسایی نانوکامپوزیت به کمک میکروسکوپ نوری روبشی (SEM) و پراش اشعه ایکس (XRD) مورد بررسی و مطالعه قرار گرفت. مطالعه اکسایش الکتروکاتالیتیکی گلوکز در محیط قلیایی برروی حسگر GO/CuO/NC-CPEبه کمک تکنیک های ولتامتری چرخه ای و آمپرومتری انجام شد. حد تشخیص 7/. میکرو مولار (نسبت علامت به نوفه=3) در گستره خطی 5/0 تا 13 میلی مولاربدست آمد. الکترود اصلاح شده فعالیت الکتروکاتالیتکی بسیار عالی نسبت به اکسیداسیون گلوکز در پتانسیل پایین (45/0 ولت نسبت به SCE) نشان داد. بر اساس نتایج، این نتیجه بدست آمد که در حضور نانوسلولز مسیر اندازه گیری گلوکز بوسیله ییوحسگر GO/CuO/NC-CPE هموار می شود. حسگر گلوکز جدید همچنین نشان داد با تجدید پذیری، پایداری طولانی مدت و عدم تاثیر مزاحمت های اسید اوریک، فروکتوز و گالاکتوز، دلایل قابل قبولی را دارا می باشد تا بتوان پیشنهاد نمود از این نانوحسگر برای اندازه گیری بدون آنزیم گلوکز در نمونه های فیزیولوژیکی استفاده نمود
مشهدی آقایی, متین, محمد علی تهرانی, رامین. (1394). اندازه گیری آمپرومتری گلوکز به کمک نانو حسگر بدون آنزیمی بر پایه الکترود خمیرگرافیتی اصلاح شده با کامپوزیت نانوسلولز/نانوذرات اکسید مس/گرافن اکساید. شیمى کاربردى, 10(35), 33-44. doi: 10.22075/chem.2017.709
MLA
متین مشهدی آقایی; رامین محمد علی تهرانی. "اندازه گیری آمپرومتری گلوکز به کمک نانو حسگر بدون آنزیمی بر پایه الکترود خمیرگرافیتی اصلاح شده با کامپوزیت نانوسلولز/نانوذرات اکسید مس/گرافن اکساید". شیمى کاربردى, 10, 35, 1394, 33-44. doi: 10.22075/chem.2017.709
HARVARD
مشهدی آقایی, متین, محمد علی تهرانی, رامین. (1394). 'اندازه گیری آمپرومتری گلوکز به کمک نانو حسگر بدون آنزیمی بر پایه الکترود خمیرگرافیتی اصلاح شده با کامپوزیت نانوسلولز/نانوذرات اکسید مس/گرافن اکساید', شیمى کاربردى, 10(35), pp. 33-44. doi: 10.22075/chem.2017.709
VANCOUVER
مشهدی آقایی, متین, محمد علی تهرانی, رامین. اندازه گیری آمپرومتری گلوکز به کمک نانو حسگر بدون آنزیمی بر پایه الکترود خمیرگرافیتی اصلاح شده با کامپوزیت نانوسلولز/نانوذرات اکسید مس/گرافن اکساید. شیمى کاربردى, 1394; 10(35): 33-44. doi: 10.22075/chem.2017.709